Työhakemuksia lähetetty yhteensä 31 kappaletta. Huhtikuussa 4 työhaastattelua ja huhtikuussa lähtetyistä hakemuksista toukokuulle sovittu 2 haastattelua.

Yhdessä haastattelussa kävi ilmi, että kyseessä on vuorotteluvapaapaikka eli valittavan henkilön tulee olla työtön työnhakija. Työpaikkailmoituksesta kyseinen seikka oli työnantajalta päässyt unohtumaan. Tällä hetkellä en ole statukseltani työnhakija, koska opiskelen iltaisin (opinnot ovat kuitenkin ns. päätoimisia niiden laajudesta johtuen).

Toisessa haastattelussa kerrottiin, että valinta tehdään viikolla 19. Mitään ei ole vielä kuulunut, tästä voi jo nyt tiistaina tehdä johtopäätöksiä. Muistelen, että lupasivat ilmoittaa joka tapauksessa - kävi miten kävi.

Viimeisten kahden haastattelun perusteella tehtävät valinnat suoritetaan tällä viikolla.

Tänään tarjottiin provisiopalkkaista myyntityötä, missä työnantajan arvion mukaan realistiset mahdollisuudet ensimmäisiin provisiotilityksiin olisi syksyllä (siis, mikäli syntyy provisioon oikeuttavaa myyntiä). Myyntityö tulisi kysymykseen lisätyönä muiden mahdolliseten työkeikkojen ohella. Jätimme asian hautumaan.

Lisäksi tänään sain kutsun työhaastatteluun ensi viikolle.